fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

12-10-2022

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op verschillende plekken in de stad activiteiten voor groepen. Van speelse activiteiten zoals lasergamen tot leuke speurtochten en E-choppers: er is altijd wel een uitje dat bij jouw feestje past!

Nijmegen Ontdekken

Activiteiten in Nijmegen

Een ontspannen tour op onze E-Choppers of E-Steps met brede banden. Inclusief navigatie cruise je over de Waalkade, de Waalbrug of in de mooie bosrijke omgeving van de Ooijpolder.

Bubbelballen op de Waalkade, Teambuildingsspellen onder de Waalbrug, Lasergamen in het Valkhofpark of Archery Tag in het Hunnerpark. Het is allemaal mogelijk en bij ons op de hoek!

Wat te doen in Nijmegen

e-chopper huren Nijmegen

Het is natuurlijk superleuk om spelletjes te doen met je vrienden, familie of collega’s. Maar wat als je daarnaast óók nog eens de stad zelf een beetje kan ontdekken? Als je een E-Step huurt, kan dat! Je krijgt een digitale route mee op je telefoon en rijdt dan langs de vele onontdekte plekjes die Nijmegen rijk is. En het mooie? Je hoeft niet eens een rijbewijs te hebben!

Wil je vanaf de Waalhaven naar de Ooijpolder rijden op een wat snellere tweewieler? Dan moet je een E-chopper huren! Nijmegenoutdoor heeft een speciale route uitgestippeld voor de gebruikers van hun E-chopper. Tijdens deze route ontdek je de prachtige natuur en architectuur die Nijmegen rijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld stellen die een romantisch middagje eropuit willen!

Wat is er te doen in Nijmegen?

Waar de meeste activiteiten gericht zijn op grotere groepen, zijn de E-step en E-chopper ook beschikbaar voor stellen of kleinere groepen. Nice!

 

Nou, wat niet? Wat dacht je bijvoorbeeld van lekker bubbelballen langs de Waalkade? Tijdens deze hilarische activiteit wordt jouw bovenlichaam in een plastic bal gehesen en is het de bedoeling dat je met elkaar gaat voetballen. Deze activiteit is ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

 

Ben je op zoek naar iets meer actie? Dan is outdoor lasergamen wel wat voor jou en jouw vrienden. Twee teams nemen het in het Valkhofpark tegen elkaar op om te kijken wie de koning van de urban jungle is! Misschien een leuk idee voor jouw aankomende vrijgezellenfeest?

Combi-deals

Klinkt allemaal leuk? Het combineren van activiteiten kan ook gewoon! Wil je bijvoorbeeld lekker de stad verkennen op de E-step en daarna in het Valkhofpark lasergamen? Geen probleem. Wil je liever een hapje en drankje bij jouw activiteit? Dat kan ook. Bij Nijmegenoutdoor kun je een driegangen menu, bierproeverij of high wine arrangement krijgen. Zo kun je na een intense dag aan activiteiten lekker happen en afkoelen met een heerlijk wijntje of biertje. Ideaal!

 

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem hier dan contact met ons op.

Deel:

Meer artikelen

E-chopper bedrijfsuitje in Nijmegen
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen....

Stadspel Nijmegen Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op...

22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...