fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Teamgames

strijden tijdens teambuilding

Intensiviteit:
4/5

4 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Strijd tegen elkaar in teams

Speel Teamgames onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. In 5 verschillende teamspellen strijd je tegen elkaar, zodat iedereen fanatiek mee zal doen! Dit spel kan gespeeld worden met minimaal 8 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de teamgames!

Teamgames & Levend Cluedo | 3 uur

€43,- p.p.

Een lachwekkende en fanatieke combi-deal van Levend Cluedo en Teamgames, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug.

Teamgames & E-step | 3 uur

€46,- P.P.

Eerst speel je de Teamgames onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Step. 

Teamgames & E-chopper | 3 uur

€49,- p.p.

Eerst speel je 6 verschillende teamspelletjes onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kirsten Ooms
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad in Hilversum met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader!
Milou Engelen
Lees verder
Genoten van de teamgames met het voetbalteam onder leiding van Ate!
Myrthe
Lees verder
Super leuke ervaring! Leuke spelletjes waar je fanatiek van word!
MIranda Siemes
Lees verder
We waren aangenaam verrast. Hele mooie locatie, leuke instructeurs en een gastvrij ontvangst. Zeker een aanrader. Een superdag gehad
Previous
Volgende

a team that sweats together, sticks together

Vrijgezellenfeest Sportuitje in Nijmegen

Teambuilding

Versterk de band van jouw groep! Teamgames is de activiteit als het gaat om teambuilding. Door de verschillende elementen van samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid en snel handelen moet jouw team goed samenwerken om de activiteiten te voltooien.

Speel in groepen tegen elkaar!

Ben je met een grote groep? Dan kun je er ook voor kiezen om de activiteiten tegen elkaar te spelen. Welke groep is onderaan de streep ook daadwerkelijk het beste team? 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

Boules Bites Bar

Combi-Deal Boules Bites Nijmegen

€28,00 p.p. | 1 uur

Voeg tijdens het reserveren een potje Jeu de Boules toe bij Boules & Bites Bar in Nijmegen. Geniet 1 uur van de baanhuur met onbeperkt drankjes (bier,fris & wijn) en 1 borrelplank.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en het incl. een soepje en een dessertproeverij.

Veelgestelde vragen

Dit is een perfect programma voor bedrijven, teams en families!

Dit programma is uitermate geschikt voor alle leeftijden en versterkt elkaar alleen maar. Soms moet je slim zijn en soms vooral tactisch of sterk!

Veelal spelen we de Teamgames in het Hunnerpark of op de Waalkade.

Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen.

Vanaf 8 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.