Lasergamen

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
4.5/5

4,5

Activiteit:

Speel Outdoor Lasergamen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Door verschillende spelvarianten zoals Free For All en TeamMatch bouwen we het spel op, zodat iedereen veel en fanatiek mee kan doen! Dit spel kan gespeeld worden met minimaal 8 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met lasergamen!

Lasergamen & Bubbelbal | 2 uur

€40,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van Outdoor Lasergamen en Bubblebal, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Te boeken vanaf 8 personen.

Lasergamen & E-chopper tour | 3 uur

€47,- P.P.

Eerst speel je Lasergamen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in het Valkhofpark midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper. Deze combi-deal kan gespeeld worden met minimaal 8 personen.

Lasergamen & Teamgames | 2 uur

€42,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Outdoor Lasergamen en Teamgames, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Door verschillende oefeningen bouwen we de spellen op, zodat iedereen goed kan mee doen!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Saskia Houwen- van Opstal
Lees verder
Wij hebben voor mijn zoon die 9 is geworden voor het kinderfeestje gelasergamed op het paintball terrein. De mannen hebben dik 1,5 veel plezier gehad met verschillende velden, verschillende spellen en munitie. Echte aanrader met leuke begeleiding!
Chenna K
Lees verder
Leuke activiteiten gehad met Anika en Martrim!
Previous
Next

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Lasergamen in Nijmegen

Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen is net even iets anders als anders. Deze activiteit spelen we in het Valkhof park. Verstop je achter bomen en struiken, maar ook achter de verschillende bouwwerken en standbeelden. 


Richt op de helmen en guns van de tegenstander en schiet zo de tegenstanders af. 

Wat is jouw specialiteit?

Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer. Zo zit er een granaatwerper in jouw team, maar ook een snipereen medic en een soldaat. 

 

Zo heeft ieder teamlid zijn eigen functie en komt er nog meer tactiek bij kijken. 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Voor het Outdoor Lasergamen gebruiken we het Valkhofpark.

Dat is afhankelijk van het weer en kan verschillen van 10 tot 50 meter. Met veel zonlicht kom je minder ver, dan wanner het donker is. Maar we schieten met infrarood, dus ook met felle zon kun je elkaar raken.

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Teammatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons  programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.