fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Activiteiten Nijmegen

Activiteiten in Nijmegen

Welkom bij Nijmegen Outdoor, waar avontuur en plezier hand in hand gaan! Wij zijn jouw poort naar leuke activiteiten in het hart van Nijmegen, doordrenkt met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Of je nu een enthousiaste avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, bij Nijmegen Outdoor ben je aan het juiste adres.

 
 
 

 

 

Echopper Nijmegen huren

Op zoek naar leuke activiteiten in Nijmegen?

Bij ons draait alles om het ontdekken van de prachtige buitenwereld op een actieve en boeiende manier. Van uitdagende stadsspellen tot avontuurlijke e-biketochten, onze activiteiten zijn ontworpen om je hart te laten kloppen en je zintuigen te prikkelen. Onze ervaren gidsen staan klaar om je mee te nemen op een reis vol opwinding en ontdekking.

 

Dus, waar wacht je nog op? Laat het avontuur beginnen! Ontdek Nijmegen op een manier die je nog nooit hebt ervaren met Nijmegen Outdoor. Wij heten je van harte welkom voor een onvergetelijke reis door de prachtige buitenwereld.

 

Bij Nijmegen Outdoor organiseren we de leukste groepsactiviteiten van Nijmegen en omgeving. Dus ben je op zoek naar leuke uitjes voor een dag met vrienden, familie of collega’s? Bij ons ben je aan het goede adres! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende groepsactiviteiten die we bij Nijmegen Outdoor organiseren. Wil je meer informatie over een van onderstaande activiteiten of wil je direct boeken? Klik dan op de betreffende activiteit!

Bekijk alle activiteiten

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Nijmegen.

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Teamgames

€24,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuilding activiteit!

Bubbelbal

€24,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Levend cluedo

€21,50 p.p.

Dompel jezelf onder in mysterie en spanning met stadsspel ‘Levend Cluedo’! Ontdek de dader, los puzzels op en geniet van sensatie.

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen.

Expeditie Nijmegen

€24,50 p.p.

Overleef de ultieme proeven tijdens Expeditie Robinson! Eet krekels bij de eetproef en houd balans tijdens de puzzelproef. Avontuur wacht!

Undercover

€24,50 p.p.

Betreed de schaduwwereld van Nijmegen met geheime missies in stadsspel Undercover. Spanning, mysterie en teamwork wachten op jullie. Durf jij?

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Ontdek jullie verborgen talenten tijdens ‘De Alleskunner’! Een dag vol uitdagingen, teamwork en verrassende vaardigheden. Ben jij De Alleskunner van de groep?

Echopper Nijmegen huren

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over onze activiteiten in Nijmegen, arrangementen, boekingen of andere vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze arrangementen en activiteiten in Nijmegen!

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Nijmegen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Nijmegen  Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Nijmegen.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.