Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Bedrijfsuitje

Teambuilding en ontspanning

Onvergetelijk bedrijfsuitje Nijmegen.

Met Nijmegen Outdoor wordt jullie bedrijfsuitje in Nijmegen een gegarandeerd succes! We hebben een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen. Zo bieden we voor alle typen bedrijven en alle groepsgroottes een passende invulling voor een gezellige en actieve dag die tot in de puntjes verzorgd is. Samen met Nijmegen Outdoor organiseer jij een onvergetelijke dag voor je collega’s waarin teambuilding en ontspanning centraal staan. 

Hoe ziet een bedrijfsuitje Nijmegen eruit?

Naargelang jouw wensen kiezen we voor een of twee activiteiten die toegankelijk en plezierig zijn voor alle deelnemers. We bieden voor jouw bedrijfsuitje Nijmegen leuke activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding, zoals het spel Teamgames, maar ook meer op ontspanning gerichte activiteiten, zoals een tour door de mooie omgeving van Nijmegen op een e-chopper of e-step. Na het actieve deel van de dag verzorgen we het avondprogramma, waarbij jullie bijvoorbeeld kunnen gaan dineren in een van de leuke restaurants in het centrum van Nijmegen.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Naargelang jouw wensen kiezen we voor een of twee activiteiten die toegankelijk en plezierig zijn voor alle deelnemers. We bieden activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding, zoals het spel Teamgames, maar ook meer op ontspanning gerichte activiteiten, zoals een tour door de mooie omgeving van Nijmegen op een e-chopper of e-step. Na het actieve deel van de dag verzorgen we het avondprogramma, waarbij jullie bijvoorbeeld kunnen gaan dineren in een van de leuke restaurants in het centrum van Nijmegen.

Deze bedrijven gingen je al voor

Met veel plezier zetten wij ons vanuit het centrum van Nijmegen in om de leukste bedrijven uit de regio te voorzien van een topdag. Deze bedrijven gingen je al voor:

top 3 meest geboekte bedrijfsuitjes!

Teamgames | 1 uur

€24,50 per persoon

Speel 5 verschillende teamgames spellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug en strijd met je collega’s tegen elkaar!

€48,50 per persoon

Ontdek de highlights van de omgeving Nijmegen met een E-Chopper aan de hand van een mooie route. Vervolgens genieten jullie van een rondleiding bij bierbrouwerij De Hemel en krijg je 6 speciaal biertjes te proeven.

All-in bedrijfsuitje | 6 uur

Alles uit jouw handen! Het ideale en complete familiedag, je bent in 1x klaar met organiseren! Een dagprogramma met een E-Chopper Tour, de Teamgames, een bierproeverij en een 3-gangendiner. 

Complete arrangementen voor groepen van alle groottes

VAN 12 TOT 500 COLLEGA'S MOGELIJK

Om jullie bedrijfsuitje zo goed mogelijk te organiseren, hebben we een onderverdeling gemaakt in groepsgroottes. Voor groepen tot 50 personen is het mogelijk zelf jouw ideale bedrijfsuitje samen te stellen. Je kunt dit doen door te kiezen voor de deals en arrangementen die we voor je hebben opgesteld. 

Voor groepen groter dan 50 personen vragen we je ons te mailen zodat we mee kunnen denken in jullie aanvraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en bespreken samen vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie perfecte bedrijfsuitje. 

Deals en arrangementen voor groepen tot 20 personen

Met behulp van onze activiteiten-deals en horeca-arrangementen stel je eenvoudig zelf een uniek bedrijfsuitje in Nijmegen samen. Combineer bijvoorbeeld een teambuilding activiteit als Teamgames met een ontspannen tocht op de e-step langs de mooiste plekjes van de stad Nijmegen met een van onze aantrekkelijke deals. Na het actieve gedeelte van de dag kun je met een arrangement voordelig terecht voor een heerlijk diner bij de leukste restaurants in het centrum van Nijmegen. Kijk direct hieronder welk arrangement het best bij jullie groep past!

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

Boules Bites Bar

Combi-Deal Boules Bites Nijmegen

€28,00 p.p. | 1 uur

Voeg tijdens het reserveren een potje Jeu de Boules toe bij Boules & Bites Bar in Nijmegen. Geniet 1 uur van de baanhuur met onbeperkt drankjes (bier,fris & wijn) en 1 borrelplank.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en het incl. een soepje en een dessertproeverij.

Bekijk alle activiteiten

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Nijmegen.

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Teamgames

€24,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuilding activiteit!

Bubbelbal

€24,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Levend cluedo

€21,50 p.p.

Dompel jezelf onder in mysterie en spanning met stadsspel ‘Levend Cluedo’! Ontdek de dader, los puzzels op en geniet van sensatie.

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen.

Expeditie Nijmegen

€24,50 p.p.

Overleef de ultieme proeven tijdens Expeditie Robinson! Eet krekels bij de eetproef en houd balans tijdens de puzzelproef. Avontuur wacht!

Undercover

€24,50 p.p.

Betreed de schaduwwereld van Nijmegen met geheime missies in stadsspel Undercover. Spanning, mysterie en teamwork wachten op jullie. Durf jij?

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Ontdek jullie verborgen talenten tijdens ‘De Alleskunner’! Een dag vol uitdagingen, teamwork en verrassende vaardigheden. Ben jij De Alleskunner van de groep?

Bedrijfsuitje: de leukste dag van het jaar

Een dagje uit voor iedereen

Bedrijfsuitjes zijn belangrijke evenementen voor het bedrijf omdat ze helpen bijdragen aan teambuilding en een goede sfeer op de werkvloer. Door een dag samen op te trekken buiten de werkomgeving versterken de banden binnen het bedrijf of de afdeling. Maar bedrijfsuitjes zijn ook de dag waarop je als werkgever je waardering uit naar de mensen die de rest van het jaar hard voor je werken. Om deze redenen vinden wij het van belang dat gedurende het bedrijfsuitje alle werknemers zich op hun gemak voelen en mee kunnen én willen doen aan alle activiteiten.

Bereikbaar en gezellig

Door onze gunstige ligging in het centrum van Nijmegen zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die van binnen of buiten de stad moet komen. De activiteiten vinden altijd plaats in de buurt van ons kantoor in het centrum van de stad en ook na afloop van de activiteiten is de afstand tot de lokale restaurants waar jullie kunnen gaan eten zeer overzichtelijk. Er gaat dus nagenoeg geen tijd verloren aan reizen tussen locaties en er hoeven geen grote afstanden afgelegd te worden. Zo kan al jullie tijd goed besteed worden aan ontspanning en plezier in de gezellige stad Nijmegen!

Een onvergetelijke dag met Nijmegen Outdoor

Bij Nijmegen Outdoor bieden we goed geprijsde en complete arrangementen aan waarmee je gegarandeerd een bedrijfsuitje organiseert dat bij iedereen in de smaak valt. We begrijpen dat jij met je dagelijkse werkzaamheden al druk genoeg bent. Daarom maken we het organiseren van deze dag graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk voor je. Met onze originele en diverse activiteiten en onze goede samenwerking met de gezelligste lokale horeca hebben we al vele succesvolle bedrijfsuitjes georganiseerd voor de leukste bedrijven uit de regio.

Een origineel bedrijfsuitje met activiteiten voor iedereen

Natuurlijk is het van belang dat jullie originele bedrijfsuitje toegankelijk is voor iedereen van het bedrijf. Daarom helpen we je graag met het uitzoeken van welke activiteiten hiervoor in aanmerking komen. Daarnaast zijn onze activiteiten altijd goed verzorgd, waardoor ze door middel van een korte uitleg en professionele begeleiding zo leuk en toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen die deelneemt.

E-choppers Nijmegen met gids
Levend Cluedo Nijmegen stadsspel

De ideale partner voor Nijmeegse bedrijfsuitjes

Vanuit het centrum van Nijmegen organiseren wij al sinds jaar en dag de leukste bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen. We hechten er dan ook waarde aan als Nijmeegs bedrijf om het beste dat onze mooie stad te bieden heeft in onze activiteiten naar voren te brengen. Zo leidden onze tours je langs de mooiste plekken van de stad, vinden onze activiteiten plaats in de parken van Nijmegen en werken we samen met de leukste horeca die in het centrum te vinden is. Zo zijn wij voor bedrijven uit de regio de ideale partner voor de organisatie van bedrijfsuitjes!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kirsten
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad in Hilversum met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader
Mark Te Grotenhuis
Lees verder
Op een mooie locatie een sportief maar vooral gezellige middag met collega’s gehad. Daarna lekker een sappie en een happie om de dag compleet te maken. Echt een aanrader voor een leuk groepsuitje.
Elham Mohseni
Lees verder
Geweldig bedrijfsuitje gehad bij Nijmegen Outdoor. Absoluut aan te raden!
Nardi Zwager
Lees verder
Dank je wel Motas voor het gezellige uitje
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang de leukste bedrijfsuitjes in de regio Nijmegen. We snappen goed dat jij een bijzonder bedrijfsuitje wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie bedrijfsuitje in Nijmegen in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen teambuilding activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het bedrijfsuitje begint.

Voor losse activiteiten voor je bedrijfsuitje in Nijmegen moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor het leukste bedrijfsuitje in Nijmegen. Overdag heb je de mogelijkheid een leuke teambuilding activiteit te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in het bruisende Nijmegen. Zo organiseer jij moeiteloos een origineel bedrijfsuitje Nijmegen!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie bedrijfsuitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door een lekker diner en op stap gaan in de oude stad van Nijmegen de ideale invulling is voor de leukste bedrijfsuitjes.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.
voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Bij Nijmegen Outdoor hebben we allerlei leuke activiteiten beschikbaar om het meest spannende bedrijfsuitje op te zetten. Aangezien wij ons erop richten zoveel mogelijk in de buitenlucht actief te zijn hebben wij vooralsnog geen virtual reality bedrijfsuitje in ons aanbod. Maar wat dacht je van een spannende citygame of outdoor lasergamen voor jullie avontuurlijke bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje in Nijmegen verschillen per geval. De kosten zijn met name afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die jullie willen doen en of jullie een bedrijfsuitje in Nijmegen inclusief heerlijk diner willen. In ieder geval kunnen we zeggen dat we onze activiteiten zelf organiseren waardoor we ze voor de scherpste prijzen kunnen aanbieden. En met onze diverse arrangementen voor een bedrijfsuitje in Nijmegen inclusief heerlijk diner verzeker je je ook van de scherpste prijzen voor een heerlijk diner als afsluiter van jullie leuke bedrijfsuitje in Nijmegen.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

E-chopper bedrijfsuitje in Nijmegen
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen....

Stadspel Nijmegen Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op...

22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...