Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Vrijgezellenfeest

In Nijmegen

De leukste vrijgezellenfeesten met Nijmegen outdoor

Bij Nijmegen Outdoor organiseren we al jaren de gezelligste en leukste vrijgezellenfeesten in en rondom Nijmegen. De ideale vrijgezellendag zit vol met activiteiten en gezelligheid. Op deze bijzondere dag willen jullie immers vooral veel lol maken en de toekomstige bruid of bruidegom in het zonnetje zetten. Bij Nijmegen Outdoor hebben we alle ingrediënten om samen met jou een geweldige dag te organiseren. 

deals en arrangementen

Zo’n perfecte dag bestaat uit één of meerdere activiteiten, natuurlijk met een speciale rol voor de vrijgezel. Aansluitend op de activiteiten gaan jullie met je groep vrienden lekker uit eten in de leukste restaurants van Nijmegen waarna er nog de mogelijkheid is om lekker te gaan stappen. Zo zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag! We hebben alvast een aantal activiteiten-deals en horeca-arrangementen voor je opgesteld waarmee je gemakkelijk een programma voor een leuke dag kunt samenstellen. Onze top 3 van leukste vrijgezellenfeest deals zie je hieronder. De keuze is aan jou, wij doen de rest.

deals en arrangementen

Zo’n perfecte dag bestaat uit één of meerdere activiteiten, natuurlijk met een speciale rol voor de vrijgezel. Aansluitend op de activiteiten gaan jullie met je groep vrienden lekker uit eten in de leukste restaurants van Nijmegen waarna er nog de mogelijkheid is om lekker te gaan stappen. Zo zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag! We hebben alvast een aantal activiteiten-deals en horeca-arrangementen voor je opgesteld waarmee je gemakkelijk een programma voor een leuke dag kunt samenstellen. Onze top 3 van leukste vrijgezellenfeest deals zie je hieronder. De keuze is aan jou, wij doen de rest.

Verras de vrijgezel met deze top 3 vrijgezellendeals!

Archery Tag | 1 uur

€43,00 p.p.

Schiet met pijl en boog op elkaar en neem de vrijgezel flink te grazen! Een origineel en leuk vrijgezellenfeest gegarandeerd!

E-chopper & Bierproeverij | 3,5 uur

€48,50 p.p.

Verken Nijmegen in stijl op een e-chopper, gevolgd door een smaakvolle bierproeverij. Ontdek de perfecte combinatie van adrenaline en genot!

All-In Vrijgezellenfeest | 6 uur

€96,50 p.p.

Alles uit jouw handen! Het ideale en complete vrijgezellenfeest, je bent in 1x klaar met organiseren! E-Step Tour, potje Bubbleball op de Waalkade, Bierproeverij en 3-gangendiner

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en vooraf krijg je een soepje en als afsluiting een dessertproeverij.

Bekijk alle activiteiten

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Nijmegen.

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Teamgames

€24,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuilding activiteit!

Bubbelbal

€24,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Levend cluedo

€21,50 p.p.

Dompel jezelf onder in mysterie en spanning met stadsspel ‘Levend Cluedo’! Ontdek de dader, los puzzels op en geniet van sensatie.

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen.

Expeditie Nijmegen

€24,50 p.p.

Overleef de ultieme proeven tijdens Expeditie Robinson! Eet krekels bij de eetproef en houd balans tijdens de puzzelproef. Avontuur wacht!

Undercover

€24,50 p.p.

Betreed de schaduwwereld van Nijmegen met geheime missies in stadsspel Undercover. Spanning, mysterie en teamwork wachten op jullie. Durf jij?

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Ontdek jullie verborgen talenten tijdens ‘De Alleskunner’! Een dag vol uitdagingen, teamwork en verrassende vaardigheden. Ben jij De Alleskunner van de groep?

Een vrijgezellenfeest in Nijmegen om nooit te vergeten

Zet de vrijgezel in het zonnetje

Wil je op een leuke en toepasselijke wijze de toekomstige bruid of bruidegom nog een beetje extra in het middelpunt van de belangstelling zetten? Dat hoort er natuurlijk wel bij op deze dag. Speciaal om jullie vrijgezel in het zonnetje te zetten bieden we jullie daarom de mogelijkheid de vrijgezel de hele dag vrijgezellig in dit zonnebloempak door Nijmegen rond te laten lopen! Succes gegarandeerd!

Neem de vrijgezel te grazen!

Een vrijgezellenfeest is geen vrijgezellenfeest zonder dat jullie de vrijgezel op een leuke manier te pakken nemen. Dat onderdeel mag niet vergeten worden! Daar helpen we natuurlijk ook graag bij! Hieronder zetten we een aantal van onze populairste activiteiten op een rijtje die uitermate geschikt zijn om de aanstaande bruid of bruidegom een beetje speciale aandacht te geven!

Waarom Nijmegen Outdoor?

Het perfecte vrijgezellenfeest in Nijmegen bestaat uit een actief gedeelte en een gezellig gedeelte. Met de activiteiten die Nijmegen Outdoor aanbiedt garanderen we je van een hoop plezier en goede energie. Met onze ideale ligging ben je na het actieve gedeelte binnen een mum van tijd in het centrum van Nijmegen, alwaar we de leukste horeca alvast voorbereid hebben op jullie komst. Zo gaat er geen tijd verloren aan heen en weer reizen en halen jullie het meest uit deze bijzondere dag. 

 

Naast de deals en diner arrangementen die we aanbieden voor een vrijgezellenfeest in Nijmegen, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn en hoe de perfecte vrijgezellenfeesten eruit zien! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden in en rondom Nijmegen zijn voor jullie vrijgezellenfeest.

Nijmegen Outdoor Kantoor
Vrijgezellenfeest Bubble bal in Nijmegen

Voor jouw ideale vrijgezellenfeest in nijmegen

Je kunt de organisatie van jouw vrijgezellenfeest in Nijmegen met een gerust hart aan Nijmegen Outdoor overlaten. We stelden alvast de leukste activiteiten deals en horeca-arrangementen voor je samen zodat je gemakkelijk kunt kiezen uit de perfecte bouwstenen voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Wil je wat meer informatie over de verschillende activiteiten of heb je andere vragen? Neem dan eens gerust contact met ons op. We bespreken graag met je hoe jouw ideale vrijgezellenfeest eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
LisavF
Lees verder
Leuke variatie aan spellen. Erg gelachen, dankjewel Lotte!
Tamara van den Brink
Lees verder
Was heel leuk, goed geholpen door Renske
Maurice Heuvel
Lees verder
Super geregeld. Goede begeleiding van Ate.
Lieke Boers
Lees verder
Goede organisatie en snelle duidelijke communicatie over de activiteiten. Heel erg meedenkend en behulpzaam over de meest geschikte activiteiten. Activiteiten waren ook heel leuk en enthousiaste begeleiding.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang vrijgezellenfeesten en andere uitjes en evenementen in en rondom Nijmegen voor de scherpste prijzen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren voor je beste vriend of vriendin en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring in de organisatie van uitjes en evenementen. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook in de buitenlucht de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken met een spannende citygame, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step. Daarom kies je voor jouw vrijgezellenfeest Nijmegen Outdoor!

Natuurlijk willen we niet dat jullie vrijgezellenfeest in Nijmegen in het water valt. Deze aanloop naar de grote dag voor de bruid en bruidegom moet een groot feest evenement worden doet voldoet aan al jullie wensen! Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen leuke activiteiten aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het vrijgezellenfeest begint.

Voor losse activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest in Nijmegen moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor vrijgezellenfeesten. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere leuke activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een van onze arrangementen om lekker uit eten te gaan in het bruisende Nijmegen en jullie vrijgezellenfeest passend af te sluiten. Gaan jullie daarna nog de sfeer proeven en een borrel drinken in de stad?

Je kunt het natuurlijk zo spannend maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie vrijgezellenfeest! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in de stad Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. Dat maakt ons dan ook de ideale partner voor het organiseren van jouw vrijgezellenfeest in Nijmegen. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Zijn jullie met de vrienden en vriendinnen van de toekomstige bruid en bruidegom van plan om de vrijgezellenfeesten in Nijmegen te combineren tot een groot vrijgezellenfeest waar de vrienden en vriendinnen van bruid en bruidegom de strijd met elkaar aan gaan? Kies voor Nijmegen Outdoor als organisator en we helpen je met de planning en begeleiding van dit feest. Bij Nijmegen Outdoor beschikken we over een breed assortiment aan activiteiten die voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

Stadspel Nijmegen Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op...

E-chopper bedrijfsuitje in Nijmegen
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen....

22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...