Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Cadeaubon

Een origineel cadeau nodig?

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor je vader, moeder, collega of vriend? Geef een E-Chopper of E-Step Tour in de vorm van een cadeaubon! Kies je eigen bedrag en geef het perfecte geschenk voor Sinterklaas, de Kerst, Vaderdag, Moederdag of aan geliefde tijdens Valentijn. Een cadeaubon die zowel leuk is om te geven, maar ook een mooie herinnering gaat opleveren. Rijd samen op een E-Chopper of E-Step door Nijmegen en geniet van deze cadeaubon. Met dit cadeau geef je een leuke ervaring om samen nooit meer te vergeten. Het is een gezellige, avontuurlijke en milieuvriendelijke manier om samen de prachtige omgeving van Nijmegen te verkennen. 

 

De cadeaubon is 1 jaar geldig en je krijgt het na je bestelling direct in je mailbox of per post op een kaart. Schrijf er een persoonlijk bericht of gedicht bij en je hebt jouw cadeau perfect geregeld! Het meest originele cadeaubon van dit jaar!

Let op:

Wat krijg ik in ruil voor de cadeaubon?

Het meest originele cadeaubon van 2023!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5

Geef een herinnering cadeau! Een originele cadeaubon in de omgeving van Nijmegen!

E-Chopper Huren Nijmegen

handig om te weten

  • Het vertrek is altijd vanaf ons kantoor in het centrum van Nijmegen (Lange Baan 15)
  •  
  • Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn.
  •  
  • Per E-Chopper of E-Step kan er maar 1 persoon rijden.
  •  
  • Kinderen tussen 6 t/m 12 jaar mogen op eigen risico achterop verantwoordelijkheid achterop, onze E-Choppers hebben voetensteuntjes.

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-steps tour Nijmegen

Veelgestelde vragen

Je kunt de cadeaubon inleveren wanneer je een bestelling maakt bij ons in het boekingssysteem of wanneer je bij ons op locatie het uitje afrekent. 

Je kunt de cadeaubon personaliseren met een persoonlijke tekst op de achterkant! 

(Dit kost wel €0,95 extra) 

De cadeaubon is een jaar geldig! Je hebt dus ruim genoeg tijd om een datum te prikken en een uitje te boeken. 

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Nijmegen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint. Het is ook mogelijk voor een meerprijs van €3 per persoon een gymzaal bij te huren in het Centrum van Nijmegen.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.