Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Oldskool Gymles

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

gymles voor volwassenen:

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst. Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Let op:

Wat krijg ik?

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Nijmegen Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Al met al een onvergetelijke dag gehad 😍
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Een gymles voor volwassenen in nijmegen om nooit te vergeten

Gymles voor volwassenen Nijmegen

welkom in de gymles

Na een eerste voorstelronde, ga je weer terug naar vroeger. We spelen ludieke tikspellen, leuke teamspelletjes of knotshockey. De gymdocent bepaalt in onderling overleg welke ouderwetse gymspellen je weer opnieuw wilt beleven. We sluiten altijd af met een ouderwets potje trefbal!

Gymzaal midden in het centrum

Wij organiseren voor jullie een ouderwetse gymzaal midden in het centrum van Nijmegen. Deze locatie is op loopafstand van onze startlocatie. De lachwekkende gymdocent staat jullie al op te wachten en het lachen kan beginnen!

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren.Β 

Β 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben!Β 

Β 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag!Β 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Deze verrassende activiteit vind plaats in de gymzaal ‘onder de st Stevenskerk’ midden in het centrum van Nijmegen en op wandelafstand van ons kantoor.Β 

We spelen ouderwetse gymspellen, zoals tikspellen, knotshockey, trefbal en laat je vooral verrassen door onze grappige docent!

Nee, we verzamelen bij het kantoor. Vervolgens wandelen we naar de gymzaal (5min) waar de docent al in de deuropening jullie staat op te wachten met een absentielijst!

Wanneer je de oldskool gymles boekt als groepsuitje, dien je minimaal 16 jaar oud te zijn.Β 

Deze activiteit vind indoor plaats, dus weer of geen weer, de fluit zal zeker blazen. Perfect uitje voor in de winter.Β 

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is hetΒ  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.Β 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.