fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Expeditie

Durf jij krekels te eten?

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5

strijd tijdens proeven tegen elkaar

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende expeditie proeven en kroon je team als echte Robinson. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen! Alleen mogelijk inclusief begeleiding.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de Expeditie Nijmegen!

Expeditie & Undercover | 3,5 uur

€46,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van de Expeditie Robinson en het stadsspel Undercover, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Te boeken vanaf 8 personen.

Expeditie & E-Steps | 3,5 uur

€49,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Expeditie Nijmegen en een tour met de Elektrische Steps midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Door verschillende oefeningen bouwen we de spellen op, zodat iedereen goed kan mee doen!

Expeditie & E-chopper tour | 3,5 uur

€57,- P.P.

Eerst speel je de Expeditie Robinson onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in het Valkhofpark midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper. 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Saskia Houwen- van Opstal
Lees verder
Wij hebben voor mijn zoon die 9 is geworden voor het kinderfeestje gelasergamed op het paintball terrein. De mannen hebben dik 1,5 veel plezier gehad met verschillende velden, verschillende spellen en munitie. Echte aanrader met leuke begeleiding!
Chenna K
Lees verder
Leuke activiteiten gehad met Anika en Martrim!
Vorige
Volgende

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Expeditie Nijmegen

In ons nieuwe spelprogramma speel je tijdens verschillende Expeditie Robinson proeven tegen elkaar. Denk daarbij aan de eetproef, balansproef, de puzzelproef en nog veel meer. Een uniek en origineel programma voor een groepsuitje met je team, vrijgezellenfeest of vriendengroep.  

Originele activiteit voor alle groepen

Het spelprogramma is zo opgezet dat iedereen mee kan doen en dat je fanatieker wordt dan je van te voren zou verwachten. 

Expeditie Nijmegen spelen we in het Valkhof park. Alle proeven staan klaar voor jullie en nadat iedereen zijn kampvlag en bandana heeft, kunnen we beginnen! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

Boules Bites Bar

Combi-Deal Boules Bites Nijmegen

€28,00 p.p. | 1 uur

Voeg tijdens het reserveren een potje Jeu de Boules toe bij Boules & Bites Bar in Nijmegen. Geniet 1 uur van de baanhuur met onbeperkt drankjes (bier,fris & wijn) en 1 borrelplank.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en het incl. een soepje en een dessertproeverij.

Veelgestelde vragen

Voor Expeditie Robinson maken we gebruik van de mooie parken om ons kantoor heen, zoals het Valkhofpark, de Waalkade of het Hunnerpark.

De proeven van Expeditie Robinson zijn zo ontwikkeld dat er een goede balans is. Je kunt heel fanatiek zijn, maar ze zijn vooral ontwikkeld dat iedereen mee kan doen, zonder dat je onder het zweet komt te zitten.

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij welke Expeditie Robinson proeven er gedaan worden. Het is een gevarieerd programma van altijd 6 proeven, waarin altijd de ‘kamp Noord en Zuid’ tegen elkaar strijden! 

 

Vaste onderdelen zijn altijd de eetproef, balansproef en puzzelproef. 

De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons  programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. 

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.