Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
E-Chopper huren
Intensiviteit:
1/5

1 / 5

Waardering:
5/5

5,0

E-chopper Nijmegen huren

Wil jij een e chopper huren in Nijmegen? Dat kan! Ook voor grote groepen!
Ontdek Nijmegen aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Op deze stoere elektrische scooter ben je 1 of 2 uur lang aan het rondtouren en ontdek je de highlights van Nijmegen en omgeving.

Wat krijg ik bij een E Chopper huren in Nijmegen?

tips voor het huren van de e-choppers

Top 3 meest geboekte combi-deals met de e-chopper tour!

E-chopper City Puzzeltocht huren | 2 uur

€43,00 p.p.

Een E chopper huren en dan de historische stad Nijmegen verkennen tijdens deze spannende puzzeltocht vol plezier, geschiedenis en mooie highlights! De tour duurt 2 uur in en rondom het centrum van Nijmegen.

E-chopper huren met gids | 2 uur

€44,50 P.P.

Huur een E-Chopper tour met een gids die veel kan vertellen over de oudste stad van Nijmegen, want er is heel veel te vertellen! De gids kan eventueel de tour in het Engels doen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een gids erbij te huren

E-chopper huren & Bubbelbal | 3 uur

€49,00 p.p.

Eerst speel je Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

koffie/thee met gebak bij ontvangst

€7,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een ontspannen ontvangst toe met een koffie/thee met appelgebak op het  mooiste dakterras van Nijmegen met uitzicht op de Waalbrug en laat jullie verwennen!

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 6 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

3-gangendiner bij de werf

€29,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een 3-gangenmenu toe. Het hoofdgerecht is een keuze uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Vooraf krijg je een soepje met na afloop een dessertproeverij.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Dennis
Lees verder
Superleuke middag gehad, met ons teamuitje...vanaf het beginpunt...via de ooij..en zo een route gepakt....mooie omgeving...eigen tempo. Echt een aanrader. Ook als je gewoon ff met zn 2 eropuit wilt of met het gezin. Echt een aanrader!
Nicky
Lees verder
Onwijs goed geholpen door Martriem! Een erg vriendelijke jongen, doet alles om het voor de klant helemaal perfect te maken. Goede kwaliteit e-choppers en een hele mooie route voorgesteld door Martriem. Komen zeker nog een keer terug!
Jeffrey de Waal
Lees verder
Voor het eerst een e-chopper gehuurd en lekker door de ooij gekart. Goede uitleg van Bram, top Bram!
Sebastian den Otter
Lees verder
Locatie makkelijk te vinden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De route Ooijpolder gereden. Erg mooi route!
Previous
Next

Dé activiteit om nijmegen te ontdekken

E-choppers huren Nijmegen

1 of 2 uur E-chopper route vanaf de waalkade in Nijmegen

Een natuurlijke route in het poldergebied, direct naast ons kantoor. Óf een mooie route over de Lentse ‘nieuwe’ Nijmegen-Noord ontdekt!  Op deze routes zijn meerdere terrasjes beschikbaar om aan te schuiven, dat kan bijvoorbeeld bij het Roosje van Ooy of cafe De Zon. Wij adviseren onze routes te volgen. Dit omdat sommige gebieden in Nijmegen verboden zijn voor de E-Choppers en je daar boetes ontvangt.

Puzzelroute langs de highlights van de stad

Een echte aanrader voor iedereen die een spelelement wil toevoegen aan de huur van een E-Chopper tour in Nijmegen. Je ontdekt de stad op een leuke manier en bij iedere highlight krijg je een vraag of opdracht, die je met je team zo goed mogelijk probeert op te lossen natuurlijk! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

 

Routebeschrijving naar het startpunt voor E-Chopper Nijmegen

e-chopper huren Nijmegen

Veelgestelde vragen

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven scooter die er uit ziet als een traditionele chopper motor. Ze zitten heerlijk en liggen stabiel op de weg.

Een E-chopper heeft snelheid van circa 25 km p/uur.

De routes die je kan kiezen zijn 1, of 2 uur lang. Deze routes kun je op één accu lading doen. Je mag ook een eigen route rijden, indien ze voldoen aan dezelfde lengte vanwege de accu. 

Er zijn leeftijdsbeperkingen voor het huren van een e-chopper. Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!).

Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig.

Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Chopper heeft voetensteuntjes. Neem eventueel een fietshelm mee.

Ja, je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!).

Voor iemand boven de 16, maar zonder rijbewijs, kan mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig.

Kinderen tussen 6 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop. De E- Chopper heeft voetensteuntjes. Daarnaast beschikken we ook over kinderzitjes die achterop geplaatst kunnen worden.

Na het reserveren van een E Chopper in Nijmegen, ontvang je onze routes in de mail. Alle routes zijn prachtig en geschikt voor de voertuigen. Er zijn ook altijd meerdere terrasjes onderweg waar je kan genieten van een hapje of drankje! 

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E- Chopper huurt (bij E Steps  niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

De E-Chopper is geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

Vanaf 1 januari 2023 is er een helmplicht. Wij hebben gratis helmen voor jullie vanaf 2023.

Dat kan zeker, we kunnen groepen aan van 47 personen tegelijkertijd! Je huurt dan een combinatie van E-Choppers en E-Steps. Dit kan alleen telefonisch. Ben je met een groep groter dan 26 personen, neem dan even telefonisch contact op!

Helaas is dat niet mogelijk op dit moment om vanaf een andere locatie dan Nijmegen of Den Bosch een E Chopper te huren. Je kunt vertrekken vanaf de Waalkade in het centrum van Nijmegen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.