fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Stadsspellen

Het centrum van Nijmegen is het decor

Originele Stadsspellen in Nijmegen

Ontdek de charme van Stadsspellen in Nijmegen, waar geschiedenis en avontuur samenkomen. Onze op maat gemaakte stadsspellen belichten de rijke cultuur van deze bruisende stad, terwijl teams uitgedaagd worden met intrigerende puzzels en opdrachten. Van de historische binnenstad tot de sfeervolle Waalkade, onze spellen leiden je langs iconische bezienswaardigheden.

 

Laat je meeslepen door de unieke mix van plezier, de stad ontdekken, terwijl je de geheimen van Nijmegen ontrafelt. Een onvergetelijke ervaring wacht op deelnemers van alle leeftijden. Ontdek de stad op een nieuwe manier door bijvoorbeeld Levend Cluedo, Undercover of een City-Puzzeltocht op de E-Step.

Stadsspel Nijmegen Huren

Bekijk alle stadsspellen in nijmegen

€23,50 p.p.

Speel het iconische stadsspel Levend Cluedo in Nijmegen. Onderzoek locaties, ontrafel aanwijzingen en ontdek de dader. Spannend en interactief avontuur!

E-Step City Puzzeltocht

€32,50 p.p.

Verken Nijmegen op een elektrische step met onze E-Step puzzeltocht! Geniet van het landschap terwijl je onderweg raadsels oplost en avonturen beleeft.

Undercover

€23,50 p.p.

Ondergedompeld in het stadsspel Undercover in Nijmegen: ontrafel geheime missies, los raadsels op en ontmasker de verborgen intriges van de stad.

Bekijk alle activiteiten

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Nijmegen.

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Teamgames

€24,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuilding activiteit!

Bubbelbal

€24,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Levend cluedo

€21,50 p.p.

Dompel jezelf onder in mysterie en spanning met stadsspel ‘Levend Cluedo’! Ontdek de dader, los puzzels op en geniet van sensatie.

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen.

Expeditie Nijmegen

€24,50 p.p.

Overleef de ultieme proeven tijdens Expeditie Robinson! Eet krekels bij de eetproef en houd balans tijdens de puzzelproef. Avontuur wacht!

Undercover

€24,50 p.p.

Betreed de schaduwwereld van Nijmegen met geheime missies in stadsspel Undercover. Spanning, mysterie en teamwork wachten op jullie. Durf jij?

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Ontdek jullie verborgen talenten tijdens ‘De Alleskunner’! Een dag vol uitdagingen, teamwork en verrassende vaardigheden. Ben jij De Alleskunner van de groep?

Wat te doen in nijmegen

Heb je nog vragen over onze stadsspellen

Heb je nog vragen over onze stadsspellen, arrangementen, boekingen of andere vragen? Kijk dan de veelgestelde vragen of chat met onze 24/7 chatservice. We vertellen je graag meer over onze arrangementen en activiteiten!

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Nijmegen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken aan de hand van onze stadsspellen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt.  Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, dan zijn onze stadsspellen wel een hele goede keuze! Je kunt namelijk makkelijk schuilen bij cafeetjes en restaurants tijdens een bui en weer doorgaan als het beter is.

Voor een stadsspel ben je ongeveer 2 a 2,5 uur zoet.  Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4,5  uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Nijmegen.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.