Archery Tag

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

In dit uitdagende spel schiet je met pijl en boog op elkaar! De pijl heeft een zachte larp-kop, waardoor je kan schieten op de tegenstanders aan de overkant. Elimineer je tegenstander door raak te schieten of schiet juist op de targets om punten te verdienen voor je team. En ben je een echte pro, probeer dan een pijl te vangen van de tegenstander, zodat die het strijdtoneel moet verlaten. Een spannend en vernieuwend spel voor jouw groep. Geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. 

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met archery tag!

Archery tag & Bubbelbal | 2 uur

€38,- p.p.

Een leuke combi-deal van Archery Tag en Bubbelbal, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, in een gymzaal midden in het centrum.

Archery Tag & E-chopper tour | 3 uur

€45,- P.P.

Eerst geniet je van de Oldskool Gymles onder begeleiding van een te enthousiaste sportdocent midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

Archery Tag & Levend Cluedo | 3 uur

€42,- p.p.

Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur schieten met pijl en boog op elkaar om vervolgens de stad te ontdekken met het City Game spel Levend Cluedo in het centrum van Nijmegen.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Nijmegen Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Al met al een onvergetelijke dag gehad 😍
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Vrijgezellenfeest Archery tag in het bos

Tactiek en behendigheid

Archery Tag is eenvoudig te spelen spel wat erg veel weg heeft van trefbal. Probeer door middel van pijl en boog de tegenstanders één voor één af te schieten. Dit spel is snel, tactisch en je hebt een hoop behendigheid nodig om de pijlen te ontwijken en zo het laatst over te blijven. 

Waalkade en hunnerpark

Archery Tag spelen we op de Waalkade of in het Hunnerpark, zo hebben we altijd een te gekke locatie gereed om het tegen elkaar op te nemen! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Achery tag teamuitje in Nijmegen

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Waalkade heen openbaar te benutten zijn, zoals onder de Waalbrug, aan de Waalkade, het Hunnerpark of het Valkhofpark.

Ja dat kan! De pijlen hebben een zachte kop. Je voelt wel dat je geraakt wordt, maar het doet geen pijn.

Je kunt zeker mee doen! De maskers kunnen over de meeste brillen heen. Mocht je oogsterkte goed genoeg zijn om zonder bril mee te doen, dan is dat aan te raden!

Wanneer je archery tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen daardoor al meedoen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zal de workshop er als volgt uit zien:

  1. Instructie: Veiligheid en gebruik materialen.
  2. Mikspel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  3. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint. Het is ook mogelijk voor een meerprijs van €3 per persoon een gymzaal bij te huren in het Centrum van Nijmegen.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.