Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

E-Chopper

Intensiviteit:
1/5

1 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Ontdek Nijmegen aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Op deze stoere elektrische scooter ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Nijmegen. Iemand jarig of iemand zijn of haar vrijgezellenfeest? Laat ons de E-Chopper versieren! Wij denken graag mee!

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de e-chopper tour!

E-chopper tour met gids | 2 uur

€41,50 P.P.

Een E-Chopper tour met een gids die veel kan vertellen over de oudste stad van Nijmegen, want er is heel veel te vertellen! De gids kan eventueel de tour in het Engels doen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een gids erbij te huren

E-chopper tour & Bierproeverij | 4 uur

€44,50 p.p.

Eerst ga je met de groep lekker rondtoeren op onze E-Choppers. Na afloop van deze tour wandelen jullie na bierbrouwerij de Hemel om vervolgens een rondleiding door deze bierbrouwerij te krijgen en 6 huisgemaakte bieren te proeven.

E-chopper tour & Bubbelbal | 3 uur

€45,- p.p.

Eerst speel je Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij de Hemel

Bierproverij De Hemel

€15,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 6 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

koffie/thee met gebak onderweg

Roosje van Ooij E-Chopper Nijmegen

€7,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een ontspannen pauze in met koffie/thee met appelgebak bij Roosje van Ooij. Op de helft van de route neem je lekker plaats op het mooie terras en laten jullie je verwennen!

3-gangendiner bij de werf

Werf samenwerking Nijmegen Outdoor

€29,50,- p.p.

Voeg tijdens het reserveren een 3-gangenmenu toe. Het hoofdgerecht is een keuze uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Vooraf krijg je een soepje met na afloop een dessertproeverij.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Dennis
Lees verder
Superleuke middag gehad, met ons teamuitje...vanaf het beginpunt...via de ooij..en zo een route gepakt....mooie omgeving...eigen tempo. Echt een aanrader. Ook als je gewoon ff met zn 2 eropuit wilt of met het gezin. Echt een aanrader!
Nicky
Lees verder
Onwijs goed geholpen door Martriem! Een erg vriendelijke jongen, doet alles om het voor de klant helemaal perfect te maken. Goede kwaliteit e-choppers en een hele mooie route voorgesteld door Martriem. Komen zeker nog een keer terug!
Jeffrey de Waal
Lees verder
Voor het eerst een e-chopper gehuurd en lekker door de ooij gekart. Goede uitleg van Bram, top Bram!
Sebastian den Otter
Lees verder
Locatie makkelijk te vinden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De route Ooijpolder gereden. Erg mooi route!
Previous
Next

Dé activiteit om nijmegen te ontdekken

E-choppers huren Nijmegen

2 uur of 3 uur route in de ooijpolder

Een natuurlijke route in het poldergebied, direct naast ons kantoor. Op deze route heb je ook de tijd om een terrasje te pakken onderweg, dat kan bijvoorbeeld bij het Roosje van Ooy of de Thornsche molen. Wij adviseren onze routes te volgen. Dit omdat sommige gebieden in Nijmegen verboden zijn voor de E-Choppers en je daar boetes ontvangt.

Puzzelroute langs de highlights van de stad

Een echte aanrader voor iedereen die een spelelement wil toevoegen aan je E-Chopper tour in Nijmegen. Je ontdekt de stad op een leuke manier en bij iedere highlight krijg je een vraag of opdracht, die je met je team zo goed mogelijk probeert op te lossen natuurlijk! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-choppers met gids Nijmegen

Veelgestelde vragen

Kinderen tussen 6 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, de E- Chopper heeft voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Step! Je hoeft niet te steppen, het is vooral gas geven! Neem eventueel een fietshelm mee.

Ze kunnen 25 km per uur. De routes die ja kan kiezen zijn 2 of 3 uur lang, bekijk hier de routes. Je mag ook een eigen route rijden, indien ze voldoen aan dezelfde lengte vanwege de accu.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E- Chopper huurt (bij E Steps  niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Chopper heeft voetensteuntjes. Neem eventueel een fietshelm mee.

De E-Chopper is geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

Vanaf 1 januari 2023 is er een helmplicht. Wij hebben helmen voor jullie vanaf 2023.

Dat kan zeker, we kunnen groepen aan van 36 personen tegelijkertijd! Ben je met een groep groter dan 20 personen, neem dan even telefonisch contact op!

Helaas is dat niet mogelijk op dit moment. Je kunt vertrekken vanaf de Waalkade in het centrum van Nijmegen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.