Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Bubbelbal

Kegel elkaar omver

Intensiviteit:
5/5

5 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Hilarisch voetbal spel voor iedereen

Speel Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur op de Waalkade, midden in het centrum van Nijmegen. Door verschillende oefeningen zoals Last-Man-Standing en One-For-All bouwen we het spel op, zodat iedereen veel en fanatiek mee kan doen! Dit spel kan gespeeld worden met minimaal 8 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals MET BUBBELBAL!

Bubbelbal & Archery tag | 2 uur

€43,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Bubbelbal en Archery Tag, op de Waalkade waarbij je in teams de strijd aangaat met elkaar.

Bubbelbal & E-Steps | 3 uur

€46,- p.p.

Een uitdagende combinatie van E-Steppen in de natuurrijke omgeving van Nijmegen en vervolgens Bubbleball op de Waalkade.

Bubbelbal & E-chopper | 3 uur

€49,- P.P.

Eerst speel je Bubbelbal met een enthousiaste instructeur in het centrum van Nijmegen om de omgeving te verkennen met een E-Chopper.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Nijmegen Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Al met al een onvergetelijke dag gehad
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk bij het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Niek Nagengast
Lees verder
Super begeleiding gehad van Motaz, jammer dat hij won met bubbelvoetbal
Robbert geven
Lees verder
Veel verschillende activiteiten waaruit gekozen kan worden. Leuk teamuitje gehad met bubbleball en paintball. Naderhand een bbq en wat drankjes gehad als afsluiting, erg lekker!
Vorige
Volgende

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Bubbleball Nijmegen

Lachen, gieren, brullen!

Bubbelbal is de meest lachwekkende activiteit voor jong en oud! Door de bubbels worden worden als overtredingen en schwalbes uit het voetbal woordenboek geschrapt en wordt het tijd voor een potje echt bubbelbal! 


Neem je vrienden te grazen!

Denken je vrienden nog steeds het beste te kunnen voetballen? Neem ze te grazen en duw ze omver! Door de bubbel kun je pijnloos vallen, rollen en zelfs over de kop gaan. 

Uit onze zeven jaar ervaring kunnen wij vertellen dat bubbelbal geen extra risico’s met zich meebrengt ten opzichte van normaal voetbal. Je bent zelfs beter beschermt door de bubbel om je heen. 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

Boules Bites Bar

Combi-Deal Boules Bites Nijmegen

€28,00 p.p. | 1 uur

Voeg tijdens het reserveren een potje Jeu de Boules toe bij Boules & Bites Bar in Nijmegen. Geniet 1 uur van de baanhuur met onbeperkt drankjes (bier,fris & wijn) en 1 borrelplank.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en het incl. een soepje en een dessertproeverij.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Waalkade heen openbaar te benutten zijn, zoals de Waalkade, het Hunnerpark of het Valkhofpark.

Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 8 jaar mee kan doen! Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Ja zeker, de voorkant van de Bubbelbal is doorzichtig en daardoor zie je de bal voor je. Maar, zie je ook de mensen achter je…

Iedereen past in een Bubbelbal, we hebben verschillende maten Bubbelballen, dus maak je geen zorgen!

Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is erg vermoeiend, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan het spelen toe komt op ons sportveld.

Na vele jaren ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing, Bubbelvoetbal toernooitje of 1 tegen de rest!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.