fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Over ons

aan de waalkade in de oude benedenstad

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de mooiste plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets en wandelroutes in de natuurrijke Ooijpolder en met direct achter ons het historische Romeinse Valkhofpark. Daarnaast bestaan onze buren uit het Holland Casino, De Bastei, Fietsmuseum Velorama, Opoe Sientje en Hotel Courage.

 

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie routes. Zo kun je E-Choppers, E-Steps en Fietsen huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens gebruiken wij de omliggende parken voor vernieuwende sportieve activiteiten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en de bezetting in de openbare parken, maar gezamenlijk met onze instructeur vinden wij altijd unieke plekken voor een origineel en actief groepsuitje, zoals op de Waalkade, Onder de Waalbrug of in het Valkhofpark.

Sportproductions team Nijmegen

ons team van enthousiastelingen

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die allemaal een opleiding volgen in de richting van sport, recreatie en onderwijs. Tijdens hun studie staan ze veel voor de groep en deze ervaring komt goed van pas. Niet voor niets kregen we het afgelopen jaar een rapportcijfer van 9,1, beoordeeld door jullie, de klant zelf! Het zijn stuk voor stuk gedreven professionals, die er alles aan doen om voor jullie groep de mooiste herinnering te maken. En ook mooi, zij leren ook weer van jullie! 

Sander

Jens

Annika

Bram

Tanja

Isis

Rody

Motaz

Lotte

Martrim

Jochem

Sanne

Mohammed

Bob

Bij ontvangst starten we altijd bij ons kantoor aan de Waalkade. Het is handig om omgekleed naar deze locatie te komen en probeer ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig te zijn

betalen kan bij ons per pin of cash. om alles soepel te laten verlopen, adviseren we om vooraf te betalen aan de hand van een betalingslink in je bevestigingsmail. neem eventueel je bevestigingsmail mee naar je boeking.

Vervolgens nemen jullie gezamenlijk met de instructeur alle materialen mee naar jullie speellocatie voor een origineel groepsuitje midden in de stad! Eventueel kun je een drankje bestellen alvorens jullie beginnen!

Parkeren kan in de parkeergarages van de Eiermarkt of Kelfkensbos voor maar €2,80 per uur. Je wandelt vervolgens in 5 minuten naar het kantoor van Nijmegen Outdoor. Het openbaar vervoer stopt letterlijk voor onze deur en tevens zijn we met de fiets goed bereikbaar.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
Dennis
Lees verder
Superleuke middag gehad, met ons teamuitje...vanaf het beginpunt...via de ooij..en zo een route gepakt....mooie omgeving...eigen tempo. Echt een aanrader. Ook als je gewoon ff met zn 2 eropuit wilt of met het gezin. Echt een aanrader!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Rianne van der Gaag
Lees verder
Hoe kan je beter de omgeving leren kennen dan op de Big Wheel scooters. Echt een super leuke ervaring mooie route en genoeg mogelijkheden om te stoppen voor een leuke foto of drankje/eten. Keurig geholpen door Bram. Ik zou het zo weer doen om dan weer een ander stuk van de omgeving te leren kennen.
Nicky
Lees verder
Onwijs goed geholpen door Martriem! Een erg vriendelijke jongen, doet alles om het voor de klant helemaal perfect te maken. Goede kwaliteit e-choppers en een hele mooie route voorgesteld door Martriem. Komen zeker nog een keer terug!
Kirsten Ooms
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad in Hilversum met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader!
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Previous
Volgende