fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Activiteiten Nijmegen 2 personen

Activiteiten voor 2 personen in Nijmegen

Ben jij opzoek naar een leuke activiteit voor 2 personen in Nijmegen? Dan ben je hier op het juiste adres. De leukste activiteit voor 2 personen vind je bij Nijmegen Outdoor. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem! Wij bij Nijmegen Outdoor bieden ook activiteiten aan die je zonder rijbewijs kan uitvoeren met zijn tweeën.

Wat te doen met 2 personen in Nijmegen:

Ontdek de leukste activiteiten voor 2 personen samen met jou vriend, vriendin, zus, broer, moeder, vader op de mooiste plekken van Nijmegen met de E-Choppers of E-Steps. Bij Nijmegen Outdoor kan je verschillende routes boeken. Gelukkig hebben wij deze al voor jou uitgezocht! Download op locatie de route.nl app en ga zorgeloos op stap.

Deze routes kunnen 2 uur duren, maar dat kan ook een halve of een hele dag duren. Het is maar wat jullie zelf willen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een route te kiezen en langs alle bezienswaardigheden zoals de Stevenkerk, de Mariënburgkapel of de Waalkade in Nijmegen te rijden. Wil jij nou meerdere activiteiten voor 2 personen in Nijmegen doen dan kan dat ook door middel van onze gave combi deals.

 

Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Activiteiten Nijmegen 2 personen E-Choppers

De leukste activiteiten voor 2 personen in nijmegen

E-chopper tour

V.a. €25,00 p.p.

Ontdek de highlights van de omgeving Nijmegen aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving!

E-step tour

V.a. €20,00 p.p.

Ontdek de highlights van de omgeving Nijmegen aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving!

Activiteiten 2 personen in Nijmegen

Ontdek de top activiteiten in Nijmegen voor 2 personen, van historische ontdekkingen tot culinaire avonturen. Beleef samen de magie van deze oude Nederlandse stad. Ga met je E chopper of E step langs de volgende bezienswaardigheden van de stad: 

  1. Het Valkhof Museum: Een must-see voor liefhebbers van geschiedenis en kunst, met een indrukwekkende collectie van Romeinse artefacten en moderne kunstwerken.
  2. De Ooijpolder: Biedt een prachtig natuurlandschap ideaal voor wandel- en fietstochten, met adembenemende uitzichten over de Waal en de omliggende natuur.
  3. Het historische centrum: Een wandeling door de oude stad onthult een schat aan middeleeuwse architectuur, charmante straatjes en verborgen pleintjes.
  4. LUX Nijmegen: Een cultureel knooppunt waar je kunt genieten van een divers aanbod van films, theatervoorstellingen en andere culturele evenementen.

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Nijmegen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Nijmegen  Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Nijmegen.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.