Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Levend Cluedo

Wie, waar en waarmee?

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Kunnen jullie deze moord oplossen?

Ontmasker de moord op Narieke van Mimmwegen, een City Game van en door Nijmegenaren gemaakt! Een 2 uur durend stadspel waarbij je actief de mooiste plekken van Centrum Nijmegen ziet.

Als groep word je ontvangen door onze rechercheur van dienst. Hij of zij praat jullie bij over de verdwijning van Narieke van Mimmwegen,  voordat jullie op pad gaan met onze dossiers en onze Speciaal ontworpen rugzak die je nodig hebt om bewijslast te verzamelen. Aan het eind van het spel worden alle hints gepresenteerd in een presentatie en wordt duidelijk wie het beste rechercheteam is van jullie groep. Kortom een stadsspel om nooit meer te vergeten!

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met Levend cluedo!

Levend cluedo & Teamgames | 3 uur

€43,- P.P.

Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur de Teamgames spelen op de Waalkade om vervolgens de oudste stad van Nijmegen te ontdekken tijdens de City Game Levend Cluedo. 

Levend cluedo & E-step tour | 4 uur

€46,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Step om de mooie omgeving van Nijmegen te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Levend Cluedo te spelen!

Levend cluedo & e-chopper tour | 4 uur

€49,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Chopper om de mooie omgeving van Nijmegen te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Levend Cluedo te spelen!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Vincent Walstra
Lees verder
Een leuke manier om de stad wat beter te ontdekken!
Marion Stinesen
Lees verder
Ik kom zelf uit Nijmegen, maar ik kwam op plekken die ik zelf nog niet eens kende. Een aanrader!
Fleur In’t Veld
Lees verder
Heel leuk om een keer te ervaren! Je komt ook sneller op leuke plekken.
Leon Bruyel
Lees verder
Super leuke middag gehad met vrienden. Later nog lekker wat gegeten en gedronken! Ga zo door!
Vorige
Volgende

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Bezienswaardigheden in nijmegen

Leer nijmegen kennen

Ga vanaf hotel Courage op pad om op zoek te gaan naar hints over de moord op Narieke van Mimmwegen. De hints zijn te vinden bij de bezienswaardigheden van Nijmegen. De meest spannende manier op de stad te leren kennen! 

speurneuzen

Welk team weet alle hints te vinden en het mysterie rond de moord op Narieke van Mimmwegen te ontrafelen? Aan het einde van de dag kom je erachter welk team de beste speurneuzen zijn. 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

Boules Bites Bar

Combi-Deal Boules Bites Nijmegen

€28,00 p.p. | 1 uur

Voeg tijdens het reserveren een potje Jeu de Boules toe bij Boules & Bites Bar in Nijmegen. Geniet 1 uur van de baanhuur met onbeperkt drankjes (bier,fris & wijn) en 1 borrelplank.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en het incl. een soepje en een dessertproeverij.

Veelgestelde vragen

Dit spel gaat door het hele centrum van Nijmegen. Ontdek verschillende historische bezienswaardigheden en vind daar direct ook bewijsmateriaal om de moord op te lossen en het spel te winnen!

Vanaf 8 jaar is dit spel te spelen.

Voordat jullie de stad ingaan ontvangen jullie een koffie en thee in de lobby. Er zal een uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Na deze uitleg gaan jullie in verschillende teams aan de slag en is de bedoeling dat je meer bewijslijst weet te vinden dan je tegenstander. Als iedereen de verdachte, het moordwapen en de locatie weet te achterhalen, gaat het om de tijd!

De minimale leeftijd is 8 jaar. Je dient ongeveer 2 uur te kunnen wandelen zonder fysieke ongemakken.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.