Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

12-10-2022

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen. “Het leuke eraan is dat je de stad leert kennen zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Het is vernieuwend en ook nog eens in de buurt!”

UIT DE HAND GELOPEN HOBBY

Bubbleball Nijmegen

Nijmegen Outdoor begon voor Sander eigenlijk als een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal met Bossabal, een soort volleybal dat wordt gespeeld op een springkussen met trampolines. Sander: “Ik zocht eigenlijk naar een sport die net zo innovatief is als Bossabal, maar wat makkelijker uit te voeren is. Toen kwam ik bij Bubbleball uit: voetbal waarbij je lichaam in een plastic opblaasbare bal zit. Alleen je benen steken eronder uit. Het is heel grappig en je kunt makkelijk tegen elkaar aanbeuken en vallen, zonder dat het pijn doet”, vertelt Sander.

“Acht jaar geleden waren we de eerste aanbieder van Bubbleball in Nederland. We brachten ze vanuit Nijmegen over het hele land naar groepen die een leuk uitje wilden organiseren.” Een paar jaar geleden deed Sander dit naast zijn baan als sportdocent. Maar de verhuur van Bubbleball bleek zo’n succes dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. “Inmiddels verhuren we meer dan 18 groepsuitjes en zijn onze activiteiten nu dus ook vanaf de Waalkade te huren.”

Verhuisd naar het centrum

Studenten activiteiten Nijmegen

Het afgelopen jaar was Nijmegen Outdoor op het Honigterrein gevestigd en sinds januari aan de Waalkade, vlakbij de Bastei en fietsmuseum Velorama. Aan de voet van de Ooijpolder is het een hele mooie vertreklocatie voor de elektrische scooters en steps. Sander: “We werken nu samen met allerlei ondernemers om ons heen. Zo is het mogelijk om te overnachten bij hotel Courage of een hapje te eten aan de Waalkade na afloop van een groepsactiviteit. Tevens gebruiken we regelmatig het grasveld voor het Holland Casino, zodat de Waalkade weer tot bloei komt zoals vroeger! We staan altijd open voor samenwerkingen met andere Nijmeegse ondernemers.”

Combineer je activiteit met de horeca

Bij Nijmegen Outdoor zijn activiteiten te boeken voor elk gezelschap. Of je nu op zoek bent naar een actieve date met z’n tweeën, met je vriendengroep een vrijgezellenfeest organiseert, of een toffe activiteit zoekt voor je familiedag. Nijmegen Outdoor heeft allerlei originele uitjes op de mooiste plekjes van Nijmegen. Denk aan een City Game door het centrum, teambuildingsspellen in het Valkhofpark of Archery Tag onder de Waalbrug. Combineer de activiteiten met elkaar én met de horeca. Zoals een aansluitende bierproeverij bij de Hemel of koffie met gebak onderweg tijdens je e-chopper tour.

 

Bij activiteiten zoals Bubbleball en Archerytag is er uiteraard een medewerker van Nijmegen Outdoor aanwezig die jullie begeleidt. Klinkt goed? Bekijk het hele aanbod op de website. Hier zie je de beschikbaarheid voor activiteiten én kun je gelijk online boeken. Veel plezier!

Deel:

Meer artikelen

22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...

E-chopper bedrijfsuitje in Nijmegen
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen....

Stadspel Nijmegen Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op...