E-Step

Intensiviteit:
2/5

2 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Je hoeft alleen maar gas te geven! Ontdek de mooie omgeving van Nijmegen aan de hand van een routekaart. Op deze stoere elektrische step ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Nijmegen. Iemand jarig of iemand zijn of haar vrijgezellenfeest? Laat ons de E-Step versieren! Wij denken graag mee!

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals!

E-step tour met gids | 2 uur

€38,50 P.P.

Een E-Step tour met een gids die veel kan vertellen over de oudste stad van Nijmegen, want er is heel veel te vertellen! De gids kan eventueel de tour in het Engels doen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een gids erbij te huren

E-step tour & Bierproverij | 4 uur

€41,50 p.p.

Eerst ga je met de groep lekker rondtoeren op onze E-Steps om vervolgens een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel te krijgen en 6 huisgemaakte bieren te proeven. Voor de bierproeverij heb je minimaal 8 personen nodig.

E-step tour & Bubbelbal | 3 uur

€42,- p.p.

Eerst speel je Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Step.

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij de Hemel

Bierproverij De Hemel

€15,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 6 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

koffie/thee met gebak onderweg

Roosje van Ooij E-Chopper Nijmegen

€7,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een ontspannen pauze in met koffie/thee met appelgebak bij Roosje van Ooij. Op de helft van de route neem je lekker plaats op het mooie terras en laten jullie je verwennen!

Picknick rugzak van de échte duitse bakker

E-Chopper Tour met picknick in Nijmegen

€10,- p.p.

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke picknick rugzak toe, samengesteld door de échte duitse bakker Derks. In de rugzak zit een picknickkleedje, jus d’orange, broodje gezond, appel en een quarkbroodje!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Winnie
Lees verder
Step right up! Leuke stadsroute gestept. Hartelijk ontvangst door Joep. Wij vonden het helemaal joepie!
Rosanne Van Uum
Lees verder
Super toffe e-step tour door de Ooijpolder! Bedankt voor de uitleg en gastvrijheid Ate en Lievin?!
Marlon Vels
Lees verder
Super leuk om 2 uur door de prachtige omgeving van Nijmegen te steppen! Echte aanrader!
Ilse van de Schans
Lees verder
Met het team e-scooters en steps gehuurd. Super leuke gezellige dag gehad met super instructies van Bram
Previous
Next

Dé activiteit om nijmegen te ontdekken

E-steps tour Nijmegen

De lentse bruggen route

De route over de Lentse bruggen brengen je over verschillende bruggen in Nijmegen. Deze route gaat ook door moderne plaatsjes als Lent en Bemmel. Aan deze route heb je genoeg mogelijkheden om een terrasje te pakken. 

Route door de ooijpolder

Een natuurlijke route in het poldergebied, direct naast ons kantoor. Op deze route heb je ook de tijd om een terrasje te pakken onderweg, dat kan bijvoorbeeld bij het Roosje van Ooy of de Thornsche molen. 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en een rijbewijs of brommerscertificaat is niet nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar kunnen wel achterop bij een E-Chopper, niet bij een E-Step.

Nee, een helm is niet verplicht.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  2. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

We kunnen grote groepen aan, tot wel 36 personen. Ben je met een grotere groep dan 20 personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Je krijgt een instructie van onze ervaren instructeur, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. Aan de hand van een routekaart ga je de mooie natuurrijke omgeving ontdekken!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.