Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Alleskunner Nijmegen

Je wordt getest op eigenlijk...alles!

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
4.5/5

4,5

Alleskunner in Nijmegen: Wie is de alleskunner?

Bekend van het televisie programma. Tijdens hilarische spelletjes bij de Alleskunner in Nijmegen probeer je opdrachten beter of sneller uit te voeren dan alle anderen! Soms is daar behendigheid voor nodig, soms brute kracht en soms ook een klein beetje souplesse! 

 

Heb je een goed geheugen? Hoe sterk zijn je stembanden? Heb je een fijne motoriek of weet je gewoon heel veel? Alles wordt getest in meer dan 15 Alleskunner opdrachten.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de Alleskunner!

Alleskunner & Bubbelbal | 2,5 uur

€46,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van de Alleskunner en Bubblebal, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Te boeken vanaf 8 personen.

Alleskunner & E-Steps | 3,5 uur

€49,- p.p.

Een verrassende combi-deal van de Alleskunner en een tour met de Elektrische Steps midden in het centrum van Nijmegen, dichtbij de iconische Waalbrug. Door verschillende oefeningen bouwen we de spellen op, zodat iedereen goed kan mee doen!

Alleskunner & E-chopper tour | 3,5 uur

€57,- P.P.

Eerst speel je de Alleskunner onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in het Valkhofpark midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper. 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Saskia Houwen- van Opstal
Lees verder
Wij hebben voor mijn zoon die 9 is geworden voor het kinderfeestje gelasergamed op het paintball terrein. De mannen hebben dik 1,5 veel plezier gehad met verschillende velden, verschillende spellen en munitie. Echte aanrader met leuke begeleiding!
Chenna K
Lees verder
Leuke activiteiten gehad met Anika en Martrim!
Previous
Next

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Origineel programma voor alle groepen

De Alleskunner in Nijmegen is een ontwikkeld spelprogramma voor jong en oud. Iedereen strijd voor zichzelf, maar niemand valt af! Op 15 verschillende persoonlijke opdrachten wordt eigenlijk alles getest en kun jij laten zien of jij de Alleskunner bent tijdens je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of vriendenuitje.

Groepsuitje waar iedereen aan mee kan doen

Een groepsuitje organiseren die voor iedereen leuk is om te doen! Dat is de uitdaging. Met de Alleskunner lukt dat zeker. Voor iedere deelnemer zit er wel een onderdeel tussen waar je goed in bent! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Maak je dag compleet met de beste NIjmeegse horeca

Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg tijdens het reserveren een ontvangst met koffie/thee en appelgebak toe op het mooiste dakterras van Nijmegen. Je kunt binnen en buiten zitten met uitzicht op de Waal en de Waalbrug.

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé.

3-gangen keuze-Diner

€29,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij de WERF in Nijmegen. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en vooraf krijg je een soepje en als afsluiting een dessertproeverij.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Lange Baan heen openbaar te benutten zijn. Dit zijn de mooiste plekjes van de stad voor een groepsuitje als Alleskunner in Nijmegen.

Nee juist niet. Voor dit spel kun je gewoon je normale kleding aanhouden en kan iedereen meedoen. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen meedoen!

Met jullie groep lopen jullie naar de instructeur die alles al klaar heeft staan. Daar krijgt iedereen zijn eigen materialen tot z’n beschikking en strijd je tegen elkaar. Het is niet zo dat je afvalt, zoals op televisie, maar je blijft altijd mee doen met het spel. In totaal worden er minimaal 15 lachwekkende opdrachten gedaan.

  1. Teammatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

Het spel heeft twee versies, een voor kinderen onder de 16 jaar en één voor groepen boven de 16 jaar. Het spel is dus geschikt voor alle leeftijden.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.