fbpx
Google reviews 4,8 / 5
4.8/5

Apenkooien

Intensiviteit:
5/5

5 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

In dit ouderwetse gymles spel beleef je weer helemaal de oude tijden. Apenkooi blijft toch een spel waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en deja vu momenten heeft. Zodra je aankomt in de zaal hoor je de jungle muziek al op de achtergrond. Je zult weer helemaal in de stemming komen, vooral als je merkt dat er apenmutsen al klaar liggen in de kleedkamer. Als iedereen dan eindelijk binnen in de gymzaal is, start het spel onder begeleiding van een opper-aap.

Let op:

Wat krijg ik?

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Nijmegen Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Al met al een onvergetelijke dag gehad
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk bij het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Niek Nagengast
Lees verder
Super begeleiding gehad van Motaz, jammer dat hij won met bubbelvoetbal
Robbert geven
Lees verder
Veel verschillende activiteiten waaruit gekozen kan worden. Leuk teamuitje gehad met bubbleball en paintball. Naderhand een bbq en wat drankjes gehad als afsluiting, erg lekker!
Previous
Volgende

Een activiteit in nijmegen om nooit te vergeten

Apenkooien Nijmegen

apenkooien in een nieuw jasje

Een workshop Apenkooien wordt volledig verzorgt door een opper-aap die samen met jullie de zaal opbouwt, verschillende spelrondes speelt en jullie verrast met nieuwe spelvarianten. Een lachwekkend groepsuitje voor de hele groep voor al uw collega`s, vrienden of familieleden.

 

apenmutsen, jungle muziek en jagers

Volledig in Jungle stijl. Stel je voor: Je loopt de kleedkamer binnen en je hoort al jungle-geluiden uit de gymzaal komen. Vervolgens trekt iedereen een apenmuts op en bij aanvang in de gymzaal vliegen de bananen langs je oren. Dat is écht Apenkooien in een nieuw jasje! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Er zijn een indoor gymzalen in de buurt van het centrum van Nijmegen die wij voor je kunnen vastzetten. Wij gebruiken meestal de gymzaal onder de Sint Stevenskerk. Je kunt hier ook omkleden. Wij kijken graag met jullie wensen mee!

Je kunt dit uitje boeken voor een kinderfeestje (minimaal 8 jaar), maar nog leuker zelfs voor volwassenen!

Nadat iedereen als een aap of jager verkleed is, starten we samen met het bouwen van een perfect Apenkooi parcours. Vervolgens spelen we het traditionele apenkooi spel onder leiding van een opper-aap die vervolgens nieuwe spelvarianten heeft met rondvliegende bananen en jungle muziek!

Nee, we verzamelen bij het kantoor. Vervolgens wandelen we naar de gymzaal (5min) waar de docent al in de deuropening jullie staat op te wachten met een absentielijst!

Nee, we verzamelen bij het kantoor. Vervolgens wandelen we naar de gymzaal (5min) waar de docent al in de deuropening jullie staat op te wachten met een absentielijst!

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.