Activiteiten

Activiteiten Nijmegen

Bij Nijmegen Outdoor organiseren we de leukste groepsactiviteiten van Nijmegen en omgeving. Dus ben je op zoek naar leuke uitjes voor een dag met vrienden, familie of collega’s? Bij ons ben je aan het goede adres! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende groepsactiviteiten die we bij Nijmegen Outdoor organiseren. Wil je meer informatie over een van onderstaande activiteiten of wil je direct boeken? Klik dan op de betreffende activiteit!

Familie uitje spellen in Nijmegen

Bekijk alle activiteiten

Archery Tag

€22,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Bubbelbal

€21,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Lasergamen

€24,50 p.p.

Outdoor lasergamen is net even anders. Je kunt je verstoppen achter bomen en struiken! Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer.

Teamgames

€23,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit!

Levend cluelo

€19,50 p.p.

Stadsspellen gemaakt door echte Nijmegenaren! De spannendste manier om Nijmegen te ontdekken!

E-chopper

€29,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Nijmegen.

E-Step

€26,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Nijmegen.

Sportdag

€21,50 p.p.

Mogelijk vanaf 70 personen. Een unieke sportdag met vernieuwende activiteiten. Neem contact op voor meer mogelijkheden in Nijmegen. 

E-Chopper Huren Nijmegen

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over onze activiteiten, arrangementen, boekingen of andere vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze arrangementen en activiteiten!

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Nijmegen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Nijmegen kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Nijmegen gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Nijmegen  Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Nijmegen.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.