Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
E-Step huren
Intensiviteit:
2/5

2 / 5

Waardering:
5/5

5,0

e step huren in nijmegeN

Geen helmplicht en geen rijbewijs nodig

Je hoeft alleen maar gas te geven! Ontdek de mooie omgeving van Nijmegen aan de hand van een routekaart door een E-Step te huren. Op deze stoere elektrische step ben je ongeveer 1 of 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Nijmegen. Iemand jarig of iemand zijn of haar vrijgezellenfeest? Laat ons de E-Step versieren! Wij denken graag mee!

Tip: Voeg een leuke puzzeltocht of combi-deal toe! 

Wat krijg ik bij het huren van een E Step in Nijmegen?

Tips voor het huren van een e step in Nijmegen

Top 3 meest geboekte combi-deals met een e-step huren!

E-step City Puzzeltocht huren | 2 uur

€32,50 p.p.

Verken historisch Nijmegen op een elektrische step tijdens deze spannende puzzeltocht vol plezier, geschiedenis en mooie highlights! De tour duurt 2 uur in en rondom het centrum van Nijmegen.

E-step huren met gids | 2 uur

€39,50 P.P.

Huur een E-Step tour met een gids die veel kan vertellen over de oudste stad van Nijmegen, want er is heel veel te vertellen! De gids kan eventueel de tour in het Engels doen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een gids erbij te huren

E-step huren & Bubbelbal | 3 uur

€46,- p.p.

Eerst speel je Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Nijmegen om vervolgens Nijmegen te ontdekken aan de hand van een route op de E-Step.

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

koffie/thee met appelgebak bij ontvangst

Koffie met appelgebak Nijmegen Outdoor

€7,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een ontspannen ontvangst toe met een koffie/thee met appelgebak op het  mooiste dakterras van Nijmegen met uitzicht op de Waalbrug en laat jullie verwennen!

Bierproeverij de Hemel

€16,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 5 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

3-gangendiner bij de werf

€29,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een 3-gangenmenu toe. Het hoofdgerecht is een keuze uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Vooraf krijg je een soepje met na afloop een dessertproeverij.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Winnie
Lees verder
Step right up! Leuke stadsroute gestept. Hartelijk ontvangst door Joep. Wij vonden het helemaal joepie!
Rosanne Van Uum
Lees verder
Super toffe e-step tour door de Ooijpolder! Bedankt voor de uitleg en gastvrijheid Ate en Lievin?!
Marlon Vels
Lees verder
Super leuk om 2 uur door de prachtige omgeving van Nijmegen te steppen! Echte aanrader!
Ilse van de Schans
Lees verder
Met het team e-scooters en steps gehuurd. Super leuke gezellige dag gehad met super instructies van Bram
Previous
Next

e-step huren: Dé activiteit om nijmegen te ontdekken

E-step huren Nijmegen

1 of 2 uur durende E-step tour door nijmegen

Een natuurlijke route in het poldergebied, direct naast ons kantoor. Óf een mooie route over de Lentse ‘nieuwe’ Nijmegen-Noord ontdekt!  Op deze routes zijn meerdere terrasjes beschikbaar om aan te schuiven, dat kan bijvoorbeeld bij het Roosje van Ooy of cafe De Zon. Wij adviseren onze routes te volgen. Dit omdat sommige gebieden in Nijmegen verboden zijn voor de E-Steps en je daar boetes ontvangt.

huur een puzzelroute langs de highlights van nijmegen

Een echte aanrader voor iedereen die een spelelement wil toevoegen aan de huur van een Step in Nijmegen. Je ontdekt de stad op een leuke manier en bij iedere highlight krijg je een vraag of opdracht, die je met je team zo goed mogelijk probeert op te lossen natuurlijk! 

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en een rijbewijs of brommerscertificaat is niet nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar kunnen wel achterop bij een E-Chopper, niet bij een E-Step.

Nee, een helm is niet verplicht tijdens de huur van een E-Step

Je ontvangt onze routes na je reservering van een E-Step. Alle routes zijn prachtig en geschikt voor de voertuigen. Er zijn ook altijd meerdere terrasjes onderweg waar je kan genieten van een hapje of drankje! 

E-steps gaan 25 km/h en je zweeft over de weg. Dat is best een leuke snelheid en je hoeft niet te steppen onderweg.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  2. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

We kunnen grote groepen aan tijdens de huur van een E-Step, tot wel 30 personen. Ben je met een grotere groep dan 20 personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Je krijgt een instructie van onze ervaren instructeur, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. Aan de hand van een routekaart ga je de mooie natuurrijke omgeving ontdekken!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.