Kinderfeestje

Voor kids uit nijmegen

Een onvergetelijk feestje met de leukste activiteiten

Het leukste aan jarig zijn, is natuurlijk dat je een feestje mag geven! Wij zijn zelf ook grote fans van kinderfeestjes. Daarom helpen we je graag met het organiseren van de allerleukste dag voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje Lasergamen of Bubbleball? We hebben alvast de allerleukste activiteiten voor jou uitgezocht zodat je zeker weet dat jij met je vrienden een top feestje gaat beleven! Kijk maar snel hieronder voor de allerleukste spellen die je op jouw feestje kan gaan doen.

De top 3 leukste spellen voor jouw kinderfeestje

Bubbelbal | 1 uur

€16,50 p.p.

Kegel elkaar pijnloos omver met een grote plastic bal om je lichaam. Een lachwekkend voetbalspel voor jou en je vriendjes.

Outdoor Lasergamen | 1 uur

€16,50 p.p.

Speel Outdoor Lasergamen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het Valkhofpark midden in Nijmegen.

Teamgames | 1 uur

€16,50 p.p.

Speel verschillende spelletjes waarbij je slimmer probeert e zijn dan de tegenstander en beter moet samenwerken.

maak het kinderfeestje compleet met een hapje eten of drinken

suikervrije ranja voor de kids

Kinderfeestje Nijmegen

€1,- p.p.

Voeg tijdens het reserveren suikervrije ranja toe aan jullie kinderfeestje. Bij aanvang ontvang je een ranja evenals bij afloop voor alle kids. Te nuttigen op onze locatie!

lekkere patat-tafel voor de kleine

Kinderfeestje met patat en snack Nijmegen

€6,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een patatje met een snack toe bij Martin’s Place. Deze locatie is met een brug verbonden met het Valkhofpark waar de meeste kinderfeestjes plaatsvinden!

onbeperkt pannenkoeken tijdens een rondvaart

Pannenkoekenboot Nijmegen Kinderfeestje

€17,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren de Pannenkoekenboot toe! Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart op de Waal van 75 minuten bij onze buurman!

Het saaie gedeelte: informatie voor je ouders

Ervaren en professionele begeleiding

Bij Nijmegen Outdoor organiseren we al jarenlang de leukste kinderfeestjes van Nijmegen. We hebben een breed aanbod van activiteiten die uitermate geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden en waarin zij lekker een middag lang hun energie kwijt kunnen. De activiteiten worden begeleidt door onze enthousiaste instructeurs. We hechten er veel waarde aan dat onze instructeurs precies weten hoe ze met een groep kinderen om moeten gaan. Vele van onze instructeurs zijn dan ook docenten in opleiding en allemaal zijn ze kindervriend! Er is altijd een persoonlijke instructeur per groep die de namen van alle kinderen leert. Voorafgaand aan het feestje communiceren we welke instructeur(s) aanwezig zullen zijn op jullie feestje. Maak hieronder vast kennis met onze instructeurs.

Wij denken aan alles

Naast het organiseren van de activiteiten voor het kinderfeestje regelen we bij Nijmegen Outdoor ook de belangrijkste zaken om de activiteiten heen.  Zo kun je suikervrije ranja toevoegen en kun je ook de pannenkoekenboot toevoegen, dat is immers onze buurman!  Daar kun je onbeperkt pannenkoeken eten! In de zomer organiseren wij onze activiteiten op de leukste locaties in de buitenlucht, altijd goed bereikbaar. In de winter verzorgen we locaties binnen zodat de activiteiten altijd door kunnen gaan en de kids niet van een kouwe kermis thuis komen.

Waarom kiezen voor nijmegen outdoor

Bij Nijmegen Outdoor organiseren we al meer dan 8 jaar kinderfeestjes en andere gelijksoortige evenementen, zoals bedrijfsuitjes en familiefeesten. Organiseren zit in ons bloed en we hebben allen een grote passie voor het spelen en begeleiden van de leukste actieve activiteiten. We weten als geen ander welke spellen leuk en toegankelijk zijn voor alle kinderen en onze enthousiaste en toegewijde begeleiders weten precies hoe ze met groepen kinderen om moeten gaan.

Omdat we begrijpen dat jij als ouder alleen het beste wilt voor je kind en de vriendjes en vriendinnetjes die naar het kinderfeestje komen, vinden we het belangrijk jullie zo goed mogelijk te ontzorgen. Dat doen we met onze ervaren en betrouwbare begeleiders, onze heldere communicatie in het gehele proces en door zoveel mogelijk van de organisatie op ons te nemen. Voor vragen of bijzondere verzoeken zijn wij altijd bereikbaar, dus neem vooral eens contact met ons op!

Kinderfeestje Lasergamen in Nijmegen

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Saskia Houwen- van Opstal
Lees verder
Super tof kinderfeestje!!
Anne Arens
Lees verder
Super cool kinderfeest met Motaz
Marion Stinesen
Lees verder
Genoten weer vandaag!!
Ward Boekesteijn
Lees verder
Prachtige locatie, activiteiten voor iedereen en super leuke begeleiding. Zeker een aanrader!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Nijmegen Outdoor organiseert al jarenlang de leukste kinderfeestjes in de regio Nijmegen. We zorgen ervoor dat op het kinderfeestje van jouw zoon of dochter alle vriendjes en vriendinnetjes het naar hun zin hebben. Zo heeft iedereen plezier tijdens het vieren van de verjaardag van jouw zoon of dochter.

Aangezien we al jaren allerlei uitjes en kinderfeestjes mogelijk maken voor allerlei verschillende groepen weten we goed waaraan we moeten denken om een kinderfeestje een succes te maken. We helpen je graag met het bedenken welke uitjes leuk kunnen zijn voor het kinderfeestje van jouw kind.

Natuurlijk willen we niet dat het leukste kinderfeestje in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteiten aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het vriendenuitje begint.

Voor losse activiteiten moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Nijmegen Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor een kinderfeest. We zorgen tussen de spelletjes op deze feestdag door dat er genoeg limonade te drinken is en onze begeleiders zorgen ervoor dat ook de ouders een zorgeloze feestdag hebben.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie kinderfeest! Onze ervaring is dat twee activiteiten voor de kids meer dan genoeg is.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze activiteiten?

E-Chopper Huren Nijmegen
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Nijmegen

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...

Stadspel Nijmegen Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Nijmegen ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Nijmegenoutdoor jou zeker uit de brand helpen. Zij organiseren op...

E-chopper bedrijfsuitje in Nijmegen
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Nijmegen op een hele nieuwe manier

Nijmeegse ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Nijmegen Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Nijmegen doorcrossen....