Fiets huren

Intensiviteit:
2/5

2 / 5

Waardering:
4/5

4,0

Activiteit:

Ontdek Nijmegen op onze stadsfietsen. Eenvoudig, goedkoop en je verplaatst je snel door de oude stad Nijmegen! Ze zijn zeer geschikt voor een tochtje over de dijk en door de Ooij. Lekker fietsen met het gevoel van altijd wind mee! Ga lekker je eigen route doen of ontvang van ons routes die je kan fietsen. Ophalen en terugbrengen kan tussen 09.00 – 17.00 uur.

Let op:

Wat krijg ik?

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij de Hemel

Vrijgezellenfeest Bierproverij De Hemel

€15,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een rondleiding door bierbrouwerij De Hemel toe aan jullie programma met vervolgens een hemelse bierproeverij van 6 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

koffie/thee met gebak onderweg

Roosje van Ooij E-Chopper

€7,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een ontspannen pauze in met koffie/thee met appelgebak bij Roosje van Ooij. Op de helft van de route neem je lekker plaats op het mooie terras en laten jullie je verwennen!

Picknick rugzak van de échte duitse bakker

E-Chopper Tour met picknick

€10,- p.p.

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke picknick rugzak toe, samengesteld door de échte duitse bakker Derks. In de rugzak zit een picknickkleedje, jus d’orange, broodje gezond, appel en een quarkbroodje!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Marissa Foekens
Lees verder
Martrim was heel aardig en is de beste van Nijmegen Outdoor
Naomi Foekens
Lees verder
Leuke middag gehad! Bedank Martrim
Sterre van Bloemendaal
Lees verder
Helemaal leuke dag gehad vandaag
Liset Truijens
Lees verder
Ate, het was top! Dankjewel 🙂
Previous
Next

een stevige stadsfiets om eens nijmegen rustig te ontdekken

Fiets huren

huur per dag | €12,50

Dit zijn zeer snelle fietsen van Gazelle. Fietsen als een stadsfiets met de snelheid van een racefiets. Ook met de drie versnellingen hoef je niet bang te zijn voor een heuveltje. Ook zijn ze nog eens superlicht en nieuw! Ophalen en terugbrengen tussen 10.00 – 17.00 uur. Je huurt de fietsen voor 24 uur, dus het is mogelijk om de fietsen om 10.00 uur op te halen en de volgende ochtend om 10.00 uur terug te brengen.

huur per week | €75,-

Heb je de hele week een fiets nodig? Dat is geen probleem! Je krijgt een fiets met slot voor 7 dagen mee met een flinke korting. De hele week fietsen met de wind mee! Ga lekker je eigen route doen of ontvang van ons routes die je kan fietsen. Ophalen en terugbrengen kan tussen 10.00 – 17.00 uur.

Waarom Nijmegen Outdoor?

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Nijmegen. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal en het historische Romeinse Valkhofpark vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Nijmegen en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Nijmegen Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. De kosten zijn €12,50 per dag en per week €75,-.

Ja. Controleer dit direct bij de eerste keer ophalen van je fiets! Wij kunnen de fiets op je lichaam afstellen.

Nee, helaas is het niet mogelijk om iemand achterop te nemen.

Er zitten 3 versnellingen op de fiets.

We zijn geopend van 10.00 – 17.00 uur. Je huurt de fiets voor 24 uur en tussen die tijd mag je de fiets ophalen en gebruiken.

Vanaf ons kantoor starten er meerdere fietsknooppunt routes naar Nijmegen-Noord en Lent en door het natuurgebied de Ooijpolder. Je komt dus direct op de mooiste plekken van Nijmegen. Bekijk hier onze routes.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren. Erg vervelend voor ons allebei natuurlijk. Wees aub gewoon eerlijk en we kijken samen naar een geschikte oplossing. De meeste kleine schades kunnen we makkelijk oplossen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Nijmegen Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.